1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

I Cristiano Ronaldos rotation vann Juventus matchen

I Cristiano Ronaldos rotation ledde Paulo dybala laget till en 2-0-seger över Brescia Calcio. Eftersom Inter Milan misslyckades i två matcher i rad rankade Juventus återigen först i Serie A. Trots att Inter Milan har gjort det bra den här säsongen är Juventus inte så lätt att slå.

Det finns ingen Cristiano Ronaldo spelplats, och det finns ingen jubel från många fans. Cristiano Ronaldo har en grupp lojala fans. Oavsett vilken billiga fotbollströjor Cristiano Ronaldo bär, kommer de alltid att stödja Cristiano Ronaldo. Paulo dybala har varit på väg nyligen. Han gillar fotbollströjor Juventus så mycket, men varför vill klubben alltid sälja honom.

Kanske i Juventus nuvarande situation kan Cristiano Ronaldo och Paulo dybala inte vara i samma lag. Vad som är viktigare i Juventus är de kommersiella fördelarna med Cristiano Ronaldo, medan de lojala Juventus-fansen fokuserar på förmågan och ansvaret för Paulo dybala för fansen. Vinterfönstret är över, och sommarrekryteringen börjar snart. Vi ser fram emot den historiska utvecklingen av Juventus.