1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Manchester United fick inte ett skott efter 11 skott

När Manchester United möter ett starkt lag kommer det att bli kaos på planen. Spelarna som helhet spelar varandras fotbollsmatcher utan någon gruppkänsla. Manchester United drog 0-0 med vargar i FA-cupens tredje omgång. Manchester United har 51% innehav, 11 skott men inte ett skott. Manchester United-spelare föredrar att skjuta med sin egen tur, snarare än att skicka bollen till bättre spelare att skjuta. Mentaliteten att sätta personlig ära först gör att Manchester United också förlorar många chanser att göra mål.

Dragningen av denna match är på väg att spelas igen, vilket är ett speciellt sätt att FA Cup. Kommer Manchester United att reflektera över denna dåliga prestanda? Manchester United har tur att köpa Harry Maguire som försvarare i sommar för att försvara vargar, annars förlorar det ännu värre den här säsongen. Svarta billiga fotbollströjor har blivit melankoliska för spelare. Vad ska laget göra?

Manchester United har ett totalt värde på 750 miljoner. Det som saknas är inte spelarnas styrka, utan det värsta rekordet i Manchester Uniteds historia. Dåliga resultat har också en direkt inverkan på de ideala spelarna för vinterrekrytering, precis som norska spelare hellre vill ge upp höga löner än att bära fotbollströjor Manchester United. Manchester United-spelare har viss styrka. Nu beror det på tränarens arrangemang av spelare och taktik.