1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Det kommersiella värdet av Cristiano Ronaldos existens

Den första dagen på det nya året fascinerades av Cristiano Ronaldos nya frisyr. Han var fortfarande så stilig och säker. Cristiano Ronaldo ser mer energisk ut i den avslappnade billiga fotbollströjor han vanligtvis tränar i. Hans självdisciplin livsstil gör honom yngre och mer energisk än sina kamrater. Under de sista dagarna av 2019 vann Cristiano Ronaldo Globe Soccer Awards, vilket också ger honom mer förtroende för det nya året.

Cristiano Ronaldo har gett laget många fördelar och gjort fler fans som fotbollströjor Juventus. Så Juventus planerar att förnya sitt kontrakt med Cristiano Ronaldo fram till 2023, men Cristiano Ronaldo har inte svarat positivt på nyheten. Cristiano Ronaldo kan spela till 40 års ålder med sin fysiska kondition. I sin prestation den här säsongen är han lika energisk och kraftfull som de unga spelarna.

Nu är Cristiano Ronaldo inte en fotbollsspelare, utan en offentlig person i allas sinne. Cristiano Ronaldos liv påverkar denna generations tänkande förändring, så hans existensvärde är omätbart. Det finns för få begåvade människor i världen, fler av dem behöver lära sig och öva i övermorgon.