1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

J ü rgen klopps utsökta sinne och unika vision

Mot bakgrund av fler tävlingar har Liverpool tecknat sig för Takumi Minamino före vintern på grund av den allvarliga bristen på spelare. Liverpool meddelade också officiellt Takumi Minamino, som kommer att bära fotbollströjor Liverpool nr 18. Takumi Minaminos överföring är 7,25 miljoner pund, och tränaren Liverpool kan alltid hitta mycket bra spelare till ett lågt pris.

Takumi Minaminos dröm har alltid varit att gå med i Premier League, och nu har han äntligen gått i uppfyllelse. Han gillar den här röda billiga fotbollströjor och han är verkligen glad att gå med i Liverpool eftersom det är det bästa laget i hans sinne. Takumi Minamino kunde gå med i Liverpool, och ännu viktigare, manager J ü rgen klopp uppskattade honom. J ü rgen klopp insåg styrkan och visdomen hos Takumi Minamino från dessa matcher och utbildade tränaren att tro att han skulle vara en utmärkt spelare.

Liverpools tränare J ü rgen klopp har uppnått lagets ära. Därför är J ü rgen klopp en mycket intelligent tränare. Liverpool har inte högt betalda spelare, de värderar teamets styrka mer. J ü rgen klopp är också mer villig att hitta några vanliga begåvade spelare av sig själv och sedan ändra och träna dem själv. För bara genom processen att arbeta tillsammans kan vi veta mer om fördelarna med spelare och deras lojalitet till laget.