1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Neymar kommer inte tillbaka till Barcelona

I sommarrekryteringen vill Neymar ta på sig den billiga fotbollströjor han en gång övergav för att han saknar Barcelonas "MSN". Men nu är Neymar inte längre nostalgisk för tidigare lysande framgångar, men väljer att arbeta hårt på marken. Eftersom han såg den verkliga situationen framför sig var Barcelonas trio redan omöjlig, Luis Su á rez var gammal.

Paris Saint Germain har gjort många ansträngningar för Neymar. Efter några problem den här säsongen har han fått veta var han verkligen hör hemma. Spelare som Neymar, när deras hjärtan sätter sig ner, kommer att få ett stort genombrott. Neymar, 28, bör bara välja fotbollströjor Paris Saint-Germain för att slåss hårt. Det kommer inte att finnas fler överföringshändelser.

Det är för sent att gå tillbaka. Lionel Messi har ändrat syn på sina lagkamrater. Neymar måste också se sin situation tydligt. Det är omöjligt för dem att kombinera igen eller hitta en spelare som kan ersätta varandra, så att ge upp den idén är den verkliga utgivningen av sig själva. Kommer Lionel Messi och Neymar att möta varandra i Champions League den här säsongen?