1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Lionel Messi förändras för Barcelonas framtid

Lionel Messi är alltid fotboll i fansens ögon, och hans billiga fotbollströjor logotyp har alltid varit Barcelonas existens. Det kan finnas mycket sarkasme om Lionel Messis rädsla för att lämna Barcelonas system, men oavsett vilken typ av motståndare han möter kan han vinna matchen till slut. Motståndaren representerar den andra partens system, eller hur? Lionel Messi är inte oskiljbar från Barca, men har gjort Barca till ett hem och är villig att bevaka hela tiden.

I år står Barcelona för många problem, och Luis Su á rez, den bästa partneren, har också fallit. Det är en sten som Lionel Messi inte kan lägga i sitt hjärta som han inte kan vinna för landslaget. Lionel Messi ville inte berätta för någon vad som hände i hans hjärta. Han visste att bara prestationer kunde övertyga allt. Mot bakgrund av Barcelonas otillfredsställande poäng i årets Champions League har han gjort stora ansträngningar för att förändra sig själv och ge spelarna chansen att göra mål. Lionel Messi, som aldrig tappat humöret, gjorde också uppror mot tränaren på Copa America i år och pratade med sina lagkamrater i Champions League. Titta på Lionel Messis förändring, fansen vet att detta inte är vad Lionel Messi menade.

Lionel Messis fotbollströjor FC Barcelona har ersatts av en, vilket representerar de historiska prestationerna i Barcelona. Lionel Messi har också förändrats från en ung man till en mogen farbror, med allt mer ansvar på sina axlar. Han kan inte behålla den rena idén hela tiden. Han måste göra förändringar för Barcelonas framtid. Han hoppas att Barcelona förblir den oövervinnliga fotbollsklubben och ger en bra scen för många fotbollsspelare med fotbollsdrömmar.