1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Vad betyder CRISTIANO RONALDO för Juventus?

Juventusrecord har inte förändrats mycket det senaste året. Man trodde att med tillägget av CRISTIANO RONALDO skulle laget vinna Champions League som Real Madrid. Real Madrids utträde från CRISTIANO RONALDO har fört laget tillbaka till sitt tidigare tillstånd. Men CRISTIANO RONALDO har på sig fotbollströjor Juventus för den yngsta tiden och misslyckats med att få Juventus och Real Madrid-eran. Teamet är alltid en Trinity-organisation. Tränare, spelare och taktik är oumbärliga. Hur kan Juventus vinna den slutliga segern när det bara finns en CRISTIANO RONALDO?

I år gör Juventus nya tränare, Maurizio Sarri, taktik kring CRISTIANO RONALDO snarare än att använda nya spelare för att bryta igenom lagets olika stilar. Maurizio Sarri har alltid varit en konservativ tränare, så det har skett lite förändring i Champions League. Maurizio Sarri visste inte hur de skulle använda de nya medlemmarna, utan satte dem bara på bänken. Atthijs de Ligt från Ajax flyttade till Juventus, och hittills har han bara några gånger tagit på sig sin billiga fotbollströjor på banan utan att spela en viktig roll.

Juventus är ett traditionellt fotbollslag med en lång historia. Teamet fokuserar på spelarnas karaktär, så Juventus har färre tvister. Är Juventus beslut om CRISTIANO RONALDO lagets framsteg eller misslyckandet med reformen? Någon sa: Juventus utan CRISTIANO RONALDO ser mer ut som ett lag som arbetar tillsammans för att slåss till slutet. Jag vet inte om du tror det.