1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Liverpool kontrade den allmänna opinionen med seger i matchen

Inget lag kan vinna Champions League, Liverpool kan vinna mästerskapet är en viss styrka. Det sista nederlaget rapporterades av media i alla typer av störningar, men lyckligtvis påverkade det inte mentaliteten hos Liverpool-spelare. Liverpool slog Chelsea 2-1 i sjätte omgången av Premier League och segern attackerade media. fotbollströjor Liverpool är fortfarande ett bevis på styrka, röd passion och blod är alltid i kampen.

Chelseas misslyckande i det här spelet har blivit ett historiskt märke, och fotbollströjor Chelsea har också övergivits av fansen. Chelsea förlorade 13 mål i sex omgångar i rad i Premier League, ett nederlag som aldrig hade hänt tidigare. För att vinna matchen arbetade alla Chelsea-spelare hårt för att skapa chanser för mål genom att passera bollen. Tyvärr är deras motståndare Liverpool och deras styrka är fortfarande något annorlunda. Chelses mod att göra mål mot en stark motståndare är dock också uppmuntrande.

Liverpool och Manchester City har inte bytt mycket spelare den här säsongen, så deras styrka förblir oförändrad. Arsenal, Chelsea, på grund av överföringen av spelare, så de behöver tid att springa in. Tränare och spelare som helhet, vid den tiden är det verkliga styrkan i laget att spela.