1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Arsenal behöver fortfarande tid för att växa

I år missade Arsenal Champions League och gick ut för att attackera Europa League. Arsenal slog Frankfurt 3-0 i den första omgången i Grupp F i Europa League. Den här gången vann Pierre-Emerick Aubameyangs mål istället för att slösa ut hedern att göra mål som förra gången. Arsenal-segern var också tack vare de nya spelarnas hjälp så att spelet vann sin första seger.

Årets försäljning av fotbollströjor Arsenal är inte lika bra som tidigare år, främst på grund av minskad prestanda. Dagens Arsenal är inte längre samma lag som de brukade vara. Oftast beseglas de av sina motståndare. För närvarande är alla de nya spelarna ungdomar på 20-talet eller så. Träning och träning i ett år eller två kommer att se om de kan få laget att stiga igen.

Ett lags seger inkluderar tränare, spelare och taktik, som är oumbärliga. Under dessa förhållanden är Arsenal inte avsett att göra mycket under de senaste åren. Arsenal behöver tid att slå sig ner och spelare behöver tid att växa. När tiden är mogen, blir billiga fotbollströjor naturligtvis populär för sin ära. Hedern för seger i spelet kommer att främja teamets övergripande effektivitet och därmed förbättra lagets egen nivå.