1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

CRISTIANO RONALDO gjorde fyra mål för landslaget

Portugal slog Litauen 5-1 i Euro 2020-cupen och CRISTIANO RONALDO gjorde fyra mål för att uppdatera sitt landslagsprov för sin fotbollströja Portugal. CRISTIANO RONALDO demonstrerar en självdisciplinerad spelare vars fysiska energi är oberoende av ålder. Han är fortfarande ung och energisk. Portugal har vunnit två europeiska förberedelser i rad och i år har de stora förväntningar på att vinna mästerskapet.

Jopono Flix, som just hade på sig fotbollströjor Atlético Madrid i år, dök också upp i landslaget. Även om han inte lyckades göra poäng i spelet gjorde han det bra under hela spelet. I ung ålder har han valts till landslaget, vilket är en sällsynt möjlighet att utöva. Efter matchen såg Jopono Flix lite besviken ut, trots allt lyckades han inte göra mål.

Portugal har talang från generation till generation. CRISTIANO RONALDO har vunnit hederstiteln för landet. Med tillägget av CRISTIANO RONALDO har Portugal visat en hög prestanda de senaste åren. Jag hoppas att Jopono Flix kan studera hårt med CIRISTIANO RONALDO i landslaget och vara en stor fotbollsspelare, så att Portugals fotbollsanda kan gå i arv.