1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Pengar kan aldrig köpa verklig lycka i ditt hjärta

Det är ett obestridligt faktum att Liverpool har nått toppen av Virgil van Dykes karriär. De senaste dagarna har Liverpool ökat sin veckolön till 200 tusen pund när den undertecknade Virgil van Dijk igen. Utanför personalen började diskutera, jämförde lönen till Virgil van Dijk och ansåg att hans värde har överskridit den nuvarande veckolönen. Virgil van Dijk gillar att bära fotbollströjor Liverpool och att gå med i Liverpool är hans bästa val. En spelare väljer det fotbollssystem som passar honom för att få sin största fördel till fullt spel, medan lön bara är belöningen för hans arbete, och den verkliga vinnaren av hans liv är att kunna göra sin egen sak lyckligt.

Virgil van Dijk tappade inte vägen på grund av hederna framför honom. Den bestämda spelaren är en sällsynt talang. Tänk på de högt betalda spelarna på Manchester United som valde att bära fotbollströjor Manchester United för pengar. I slutändan förlorade de sin framtid och sin källa till lycka. Så Virgil van Dijk vet mycket väl att fotboll ger honom, och han borde kunna spela en fotbollsmatch lyckligt med människor som honom. Liverpool är inte lika välbetalda som andra klubbar. Virgil van Dijk är redan den högsta spelaren i laget.

Virgil van Dykks andliga värde för fotboll ligger i hans strävan efter värde utan att glömma sin ursprungliga dröm. Varför vann ett vanligt Liverpool-lag Champions League? Det beror på att spelarnas anda och enhet gör dem till ett extra lag.