1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Standbyspelare är alltid redo

Utan Lionel Messi i Barcelona är resultatet fortfarande inte idealiskt, så Lionel Messi är inte det enda ansvaret för Barcelonas vinna eller förlora. I den första omgången av den nya säsongen förlorade Barcelona 0-1 till Athletic Club de Bilbao. Barcelona förlorade i första omgången, något som inte har hänt på tio år. Att förlora till Athletic Club de Bilbao är ännu mer oväntat. När allt kommer omkring har Barcelona aldrig tappat mot Athletic Club de Bilbao.

Athletic Club de Bilbao vann matchen och fans som bär fotbollströjor Athletic Bilbao firade segern över Barcelona på St. Mames Stadium. Det var ett minnesvärt spel, vinna den första striden och en rival som laget aldrig hade vunnit. Nyckeln till Athletic Club de Bilbaos vinst var en ersättare, Aritz Aduriz. Detta är tredje gången i Aritz Aduriz liv som han gick med i Athletic Club de Bilbao och hans fotbollskarriär är nära kopplad till laget.

Aritz Aduriz, 38, tog på sig sin billiga fotbollströjor igen för att kämpa för laget, men han vann matchen för laget bara en minut efter sitt utseende. Som reservspelare behåller han alltid den styrkan för att bryta ut vid ett visst ögonblick på banan. Det är Aritz Aduriz förra säsongen. Det är en underbar sak att lägga till ett mål i hans fotbollsdröm i detta kritiska ögonblick.