1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Liverpool vinner European Super Cup

Liverpool drog 2-2 med Chelsea i finalen i European Super Cup 2019. Liverpool vann 5-4 i straffspark, med en total poäng på 7-6. Det är fjärde gången i Liverpools historia att de vann European Super Cup, och det är andra gången fotbollströjor Liverpool har vunnit denna ära 14 år senare. Liverpool är det härligaste ögonblicket i historien i år och jag hoppas att denna härlighet kommer att förbli oförändrad.

Chelsea gjorde sitt bästa för att dra mot varandra i ett spel som inte var populärt hos alla. Även om de förlorade matchen med straffspark såg vi fotbollströjor Chelsea och fotbollsandan. Oavsett hur stark motståndaren är, så länge laget är förenat och fast i tro, kommer allt att vara ett mirakel.

Spelet slutade med 7-6 poäng, vilket också var ett oväntat resultat. Det verkar som att Chelsea har lärt sig mycket från sitt första nederlag och den här gången har de vuxit mycket på planen. Även om de förlorade spelet i slutändan, är deras framsteg uppenbara för alla. Liverpool vann matchen med en marginal, och det verkar som om de hade underskattat Chelseas styrka tidigare. Vi borde inte se ner på motståndarna i varje match.