1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Lionel Messi får det bästa målet

I år är det verkligen dåligt för Lionel Messi, förlorade Champions League, America's Cup, King's Cup etc., och attackerades också av den allmänna opinionen. Förlusten av alla tävlingar fick honom att bära ensam och fler människor förolämpade allvarligt hans billiga fotbollströjor. Tyvärr, som en offentlig person, kan han bara uthärda anklagelsen. I det sista ögonblicket av America's Cup gjorde beteendet hos de brasilianska fansen och domarnanas orättvisa i dessa dagar helt och hållet den psykologiska slutlinjen. För ett ögonblick höll han inte tillbaka språket och fick honom att straffas.

Efter mer än en månads vila kommer Lionel Messis lycka att komma. UEFA-tjänsteman meddelar att Lionel Messi gjorde det bästa målet i Europa under säsongen 2018-19, en frispark från Champions League-semifinalseger över Liverpool. Champions League är Lionel Messis viktigaste mästerskaprofé. Tyvärr har den inte vunnit denna ära för fotbollströjor FC Barcelona. Även om Lionel Messi har ifrågasatts av många människor, har Barcelona aldrig gett upp honom och stöttat honom tyst.

Personlig ära, men inte så bra som lagets seger, är alltid beviset på Lionel Messis förmåga. Årets kommentarer om Lionel Messi påminner mig om en sak: en person har alltid varit perfekt i allas sinne, och enstaka misstag kan förstoras av otaliga felaktiga idéer. Lionel Messi blir för gammal för att spela fotboll en dag. Nu när han är 32 år kan hans förmåga minska. Kan vi inte stödja och uppmuntra honom objektivt?