1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Manchester City slog Liverpool

Den nya säsongen har börjat. Årets två mästare, Manchester City och Liverpool, drog 1-1 i Community Shield på Wembley Stadium. Manchester City vann straffspelet 5-4, med en total poäng på 6-5 mot Liverpool. Detta är en hård konkurrens och båda sidor bör inte underskattas. Publiken var glada och redo att jubla för det vinnande laget i sin billiga fotbollströjor.

Det här är sjätte gången i Manchester Citys historia som vinner Community Shield och spelarna är stolta över sin fotbollströjor Manchester City. Den mest imponerande delen av spelet var Manchester City-målvakten Claudio Bravo, som tog tag i Liverpools mål efter varandra. Målvakten är nyckelpositionen i fotbollslaget och lagets sista försvarslinje. Dess existens är teamets anda, inte rädd, hålla sig till slutet, stå upp tappert.

Manchester Citys rekord de senaste åren är uppenbar för alla och har överträffat Manchester Uniteds. Klubbar i fotbollsarena är instabila, mer scenutmärkelser. Till exempel, Real Madrid, Manchester United, Arsenal och så vidare, fler är tränare och spelare som avgör klubbens ära. När dessa utmärkta spelare lämnar förlorar klubben en härlig tid.