1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Tottenham Hotspur, en liten energikälla i fotboll

Tottenham Hotspur slog FC Bayern Myunchen 6-5 i finalen i Audi Cup 2019. Det var verkligen en hård match. Fans tittade noggrant på spelet med sin älskade billiga fotbollströjor i sina händer, av rädsla för att de skulle utnyttjas av det motståndande laget och domaren skulle inte se det. FC Bayern Myunchen förlorade matchen, och Tottenham Hotspur fans skrek och jublade, den första trofén Tottenham Hotspur vann i år.

I detta spel försöker båda sidor att försvara, FC Bayern Myunchen ersatte spelare på banan om och om igen. Tottenham Hotspur-spelare lägger särskild tonvikt på det här spelet och de måste vinna ändå. Spelarna i fotbollströjor Tottenham Hotspur på banan ser alla väldigt energiska ut. Även om FC Bayern Myunchen har försvarat mot Tottenham Hotspur-spelare, kommer Tottenham Hotspur-spelare att hjälpa varandra att distrahera deras uppmärksamhet och uppnå genombrottsmål.

Även om Tottenham Hotspur är tävlingen i Champions League är alla aspekter på stadion perfekta. Spelarnas tåliga förståelse och fysiska kondition kan bibehållas till slutet av spelet. Under de senaste åren har vi tydligt sett den snabba tillväxten av Tottenham Hotspur fotbollslag. De förlitar sig på kontinuerliga framsteg och håller i takt med tiderna, men följer de grundläggande principerna för spelare och fotbollsanda.