1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Gareth Bales kinesiska fotbollsdröm

Gareth Bale, en kontroversiell transferfigur i mer än ett halvt år, gick slutligen med i den kinesiska Super League. Situationen tvingade honom att ta av sig fotbollströjor Real Madrid och göra bättre planer för hans framtid. Han ville fortfarande stanna på Real Madrid under övergångsperioden, men laget skadade hans hjärta om och om igen. Precis som förra gången han spelade vann han mål för laget, och få av hans lagkamrater applåderade honom. I det här laget kan han inte hitta sin egen känsla av existens och avvisas av tränare och lagkamrater.

För närvarande har Zhongchao erbjudit en högre lön än Real Madrid, och han har anledning att leta efter ett steg ner för sig själv. Att lämna laget på detta sätt bevisar bara att Real Madrid inte har någon vision och övergav sig, inte att Gareth Bale inte har någon styrka. Tänk på ögonblicket när Gareth Bale först tog på sig sin billiga fotbollströjor. Gareth Baldes beslut var att älska fotboll bra. Han förväntade sig inte att han skulle tvingas undra vad fotboll betydde för honom på grund av den yttre situationen.

Jag tror att Gareth Bale kommer att bli bättre på att lämna Real Madrid. Låt inte pengar förstöra hans fotbollsdröm igen. Allt kan börja från början, så länge du är fast i ditt hjärta. Det tros att Gareth Baldes deltagande i kinesisk fotboll kommer att få honom att växa upp mer.