1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Atl TICO de Madrids helt nya fotbollslag

Atl TICO de Madrid slog Numancia 3-0 i uppvärmningen och både defensiva och offensiva prestationer var utmärkta. Atl TICO de Madrid tog med sig åtta spelare i sommar, alla i fotbollströjor Atlético Madrid, och Saponzic och Felipe vann vart och ett mål för sitt lag. Tempoet för samarbete mellan spelare är fortfarande mycket tyst, och de har inte attackerats av andra sidan.

Atl TICO de Madrid, årets mest anmärkningsvärda Jopono F LIX-spelare, bar också sin nr 7- billiga fotbollströjor för spelet. I den 27: e minuten av spelet tappade han bort från den första showen eftersom han inte kunde fortsätta matchen på grund av hans höger höftskada. Detta var Jopono F lixs första match, som avslutades på grund av skada. Han var för ung och tunn för att lätt klättra upp när han föll.

Atl TICO de Madrids första spel såg en helt ny kraft. Även om vissa väljer att lämna laget var Diego Simeones vision om att välja spelare unik. Tränare saknar aldrig bra spelare. Deras större nöje är att upptäcka och utveckla nya potentiella spelare. Så tränare är sällsynta lärare och upptäckare för spelare.