1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Antoine Griezmanns svåra situation

Barcelonas överföring till Antoine Griezmann är ett stort skämt. För att vara ärlig, kanske Antoine Griezmann är deras andra val. Barcelona visste inte att Neymar skulle vara villig att lägga på sin billiga fotbollströjor igen, så de ville ha Atl Tico de Madrid Antoine Griezmann. Nu när Neymar har bestämt sig för att återvända, är Antoine Griezmann inte längre så viktigt för Barcelona. Så Barcelona har förhalat sig, ovillig och generad att vägra. När allt kommer omkring är de Barcelona som vi alla längtar efter. Att förlora kredit gör att folk ser ner på sin klubb.

Antoine Griezmann var också otur att säga att han skulle bära sin dröm fotbollströjor FC Barcelona, men det är synd att Barcelona ännu inte har bestämt sig. Två månader senare var det ryktet att Antoine Griezmann inte längre kunde ångra att återvända till Atl Tico de Madrid. Förra årets händelser har gjort det omöjligt för honom att vara nyckfull igen, så den här gången måste han betala för sitt högprofilerade beteende. Det känns som att Ajax spelare är låga och stabila, och de kommer inte att säga var de är tills de är 100% säkra. Antoine Griezmann ville gå till Barcelona så mycket att Barcelona kunde spela som en apa.

Barcelona är en berömd klubb och också det mest hänsynslösa hemmet. Antoine Griezmann behandlades så här innan han kom till Barcelona. Kommer framtiden att bli bättre än i Atl Tico de Madrid? Drömmar är en sak. I själva verket bör vi överväga vår egen situation mer. När du träffar en bra tränare som behandlar dig bra, förändra inte ditt ultimata ideal för något som inte är värt det. Drömmar är vackra, men verkligheten är ibland mer grym.