1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Förenta staterna vann kvinnornas VM

Förenta staterna besegrade Nederländerna 2-0 i finalen av världscupen för kvinnors fotboll 2019, fjärde gången de vann VM. Megan Rapinoe från det amerikanska laget vann Golden Globe och Golden Boot utmärkelser för USA landslagströja, och Alexandra Patricia Morgan vann silverpriset. Denna damfotbolls-VM är en riktigt fruktbar match för det amerikanska laget.

Amerikanska laget har vunnit de flesta kvinnornas VM-mästerskap, och dess billiga fotbollströjor har alltid respekterats av fans, vilket uttrycker kvinnans sanna styrka. Från det här spelet kan vi se att USA-laget är riktigt starkt, oavsett vilka svårigheter de stöter på, de kan fortsätta att övervinna segern. Deras kapten, Megan Rapinoe, är en djärv ledare som uppmuntrar spelare och förenar sig. Låt hela laget arbeta hårt och fortsätta mot den slutliga segern.

Det amerikanska laget vann spelet och framgångsrikt insåg sin fotbollsdröm. Kommer de fortfarande att behandlas på samma sätt som tidigare? Kommer segern i spelet att ge dem en viss vändning? Förhoppningsvis kommer kvinnornas seger att förändras från det amerikanska laget.