1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Atl Tico de Madrid är det rätta valet för Jopono F LIX

Atl Tico de Madrid spelarna flyttade flera gånger i sommar, vilket gör Atltico de Madrid nödvändigt att ta in nya spelare. Nyligen kommer Jo o F F LIX att ha en röd och vit randig billiga fotbollströjor för att gå med i Atl Tico de Madrid, men hälften av Atl TICO De De kommer inte att stödja beslutet. De tycker att det är värdelöst att spendera 120 miljoner dollar på Jordo F lix, och den 19-årige Jordo Flix har inte deltagit i några större tävlingar, så det är fortfarande okänt vad hans styrka är.

Jopono Fixix, mellan Atl Tico de Madrid och Manchester City, valde Atltico de Madrid. Det visar att han är en spelare med sina egna idéer och inte frestas av intressen och berömmelsen framför honom. Vet vilket lag du är bättre lämpad för för närvarande. Jämfört med en 19-årig Jopono F lix kommer Atl TICO de Madrid att ge honom fler möjligheter och erfarenhet att spela. Coach Diego Simeone har sitt eget sätt att träna unga spelare. Manchester Citys lag är i grunden full och Jopono F lix, även om han åker dit, är bara en ersättare som gör det möjligt för honom att observera den kumulativa situationen som reservtalent för de närmaste åren.

Fotbollserfarenhet kommer från att spela på planen, inte från blotta ögat. Precis som Mohammed Salah i Chelsea, spelar inte regelbundet, kan inte spelet förbättras, och kan inte ens vinna spelet. Så Jopono F LIX är det rätta valet att gå med på Atl Tico de Madrid. fotbollströjor Atlético Madrid är ungers representant. Jag hoppas att vi genom Diego Simeones undervisning kan se nästa generations fotbollsmästare.