1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Bernardo Silvas verkliga förmåga

Bernardo Silva, en ung fotbollsspelare med en fotbollströjor Manchester City i UEFA Champions League i Portugal, blev förvånad av många åskådare. Han har blivit en av Portugals dyraste spelare på överföringsmarknaden, och han har blivit värd för Pep Guardiolas uppslutning i Manchester City. I den nuvarande situationen är Bernardo Silva fortfarande en lovande spelare.

Bernardo Silva är en tunn fotbollsspelare som kan ha försvagat sin defensiva förmåga, men han har en stark överblick och är väldigt dödlig när han spelar snabbt i övergången mellan attack och försvar. Samtidigt är han en mångsidig spelare som kan tävla i många positioner på mittfältet och framsidan och är bra på att använda bra fysisk flexibilitet och balansförmåga att fullfölja tekniska rörelser. Varje match såg honom springa på domstolen i sin billiga fotbollströjor, som en hamster, gjorde hans flexibla och bytbara taktik honom på sig.

Manchester City är turen att ha Bernardo Silva. Han är mer tacksam för att träffa tränare som uppskattar sina förmågor. Dessutom har Manchester City gjort Bernardo Silva till en framgång. Vid 24 års ålder är han på toppen av sin karriär. Jag hoppas att han inte kan glömma sin första avsikt och fortsätta spela bra.