1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Bristande av den brasilianska kvinnans fotbolls-VM

Brasilien förlorade 2-3 till Australien i Women's World Cup, vilket var en stor omgång i andra halvan. Fläktarna som bär Brasilien landslagströja var chockade. Jag vet inte vad resultatet blir. Det är klart att de har vunnit. Brasilianska spelare försvinner oväntat av stadion.

Misslyckandet i spelet var allt skuld på varför tränaren ersatte veteranen så att Australien kunde göra tre mål i rad. Australien är också ett mycket starkt kvinnors fotbollslag, första halvlek kan bara vara deras uppvärmningsövning, först titta på motståndarens strategi. Den andra halvan var nyckeln till deras attack. Brasiliens veterans fysiska styrka måste vara begränsad, och tränarens utbyte av dem är också en strategi, så att motståndarna inte fullt ut förstår deras styrka, men tyvärr inte förväntas.

Spelet spelades för hårt för publiken, och under första halvåret såg vi modet av det brasilianska kvinnors fotbollslag. Under andra halvåret såg vi andras damfotboll som Australien aldrig gav upp. Kvinnors fotbolls-VM växer upp långsamt. Titta på dem som kör på domstolen i sina billiga fotbollströjor, de förlorar inte stilen på herrfotboll alls. Kvinnors fotbollsanda är att låta oss se fotbollsstilen att aldrig ge in.