1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Petrechs sista slag var den perfekta striden

Arsenal förlorade 4-1 till Chelsea i finalen i Champions League, och de har ingen chans att spela i Champions League nästa säsong. Det var också det sista slaget vid Petrechs 20-åriga karriär, och hans nederlag lämnade honom besviken i sin fotbollströjor Arsenal. Det var inte slutet han ville se när han lämnade, men tyvärr kunde det inte ändras.

Petrech kommer att gå i pension. Många fans som gillar honom är djupt ovilliga att dela med sig. Han är en sådan underbar farbror. Han måste vara en målvakt som bär en hatt. Petrech var en vänsterfotbollsspelare i början av sin karriär, för ett tillfälle gjorde att han blev förälskad i målvakten, och hans kärlek gjorde honom inser sin potential till det yttersta. Han är väldigt defensiv och snabbkänd, och han är känd som en av de bästa målvakten i världen. Petrech själv kan inte ha förutsagt att hans sista match skulle vara mot Chelsea. Tänk på hur perfekt det skulle vara att leka med de viktigaste människorna i sitt liv.

Arsenals misslyckande, veteranspension, låt fältet som bär billiga fotbollströjor från Arsenal-fansen tårar. Arsenal har fortfarande misslyckats med att ändra situationen, så den kraftfulla målvakten måste lämna. Kan Arsenal återvända till sina tidigare härliga stunder?