1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Jasper Cillessens avskedsstrid

Copa del Rey-finalen i denna säsong spelas av Barcelona mot València Club de Futbol, ​​medan Barcelona också hoppas att träffa Copa del Rey fem på varandra följande mästerskap. Att förlora Champions League kan inte längre förlora Copa del Rey, Barcelona är fast besluten att vinna. Detta spel är också Barcelonaspelare Jasper Cillessen lägger äntligen på fotbollströjor FC Barcelona för att kämpa för det, han hoppas kunna säga farväl till Barcelona-laget med Champions League.

Jasper Cillessen är det nederländska landslagets huvudspelare, men Barcelona gav honom inte för många möjligheter att spela. Han ville inte begrava sin ursprungliga dröm om att ha på sig en billiga fotbollströjor som körde hela vägen på den gröna gräsmattan. Han kom till Barcelona med sina drömmar, hoppas att han kan spela sina färdigheter och vinna ära för laget. Det visar sig att Barcelona kanske inte är lämplig för honom. Han måste byta lag för att bevisa sig igen.

Jasper Cillessen vet att det är rätt att hitta en annan kurs för sig själv, precis som den ursprungliga Arjen Robben. Barcelona är inte nödvändigtvis lämplig för alla spelare, men det är en drömplats för varje spelare. Först efter att jag har varit där vet jag att min dröm bara är en dröm. Jag kan hitta ett lag som känner styrkorna i min styrka är den riktiga gula fotbollen.