1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

10 års fotbollsförtroende bröder

Bundesliga slutade spelet, FC Bayern München 5-1 seger över Frankfurt vann 7 på varandra följande mästerskap. I det här underbara spelet, låt oss se det underbara resultatet av det sista stoppet för den 10-åriga vänskapen som drabbades av No. 7 och No. 10- billiga fotbollströjor. Franck Ribéry och Arjen Robben tävlade i sista striden, och de spelade också dubbelarna och gjorde ett mål för att vinna den sista segern.

Franck Ribéry och Arjen Robben gick med i Bayern München i 10 år. De arbetade sida vid sida och samarbetade med varandra för att ge otaliga heder i fotbollströjor FC Bayern München. De senaste 10 åren vann de 7 Bundesliga-mästerskapen, 4 tyska cupmästerskapen och ett Champions League-mästerskap .... Kombinationen av de två är seger. Att gå ihop i en match är verkligen ett par söta spelare som är födda ur fotboll.

FC Bayern München är ett lag som verkligen vet fotbollens kul. När Arjen Robben och Franck Ribéry valde att gå med var det ingen ånger. Teamet gav dem otalig glädje och ära. Hur lycklig är det att träffa en bra vän på ett fotbollsplan. Jag tror att deras fotbollsstil alltid har åtföljts av lycka.