1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Diego Godn bjuder farligt på Atl Tico de Madrid

I den 37: e omgången La Liga drog Atl Tico de Madrid mot Sevilla FC1-1. Betydelsen av spelet är att Atl Tico de Madrid kapten Diego Godn kommer att ta av sin fotbollströjor Atlético Madrid och gå med i Internazionale. Diego Godn spenderade nio år i Atl Tico de Madrid, spelade 380 spel för laget, scoring 26 mål och vinnande åtta Championship troféer. Han ansåg det som en stor familj, och alla tyckte om hans optimism och sinne för humor.

Diego Godn är ovillig att lämna, men människor måste alltid byta för att förbättra sin förmåga, han kommer att dra på sig andras billiga fotbollströjor och slåss. Diego Godn är en sällsynt fotbolls talang, han har en stålvilja och defensiva spelare. Det är ingen förlust av hans motståndares boll när den passerar genom ögonen, och han kommer att dö av försvaret. Diego Godns största funktion är möjligheten att fånga toppen i luften och huvudet bollen. Psykologisk kvalitet är också den mest stabila spelaren.

Det är synd att Atl Tico de Madrid förlorade Diego Godn, men människor stöder fortfarande honom och tror att han har sina egna framtidsplaner. Motviljan av lagkamrater och fansens höga chants visar oss verkligen personlighetskänslan hos de blodiga Madrid-spelare som skapats av Diego Simeone.