1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Vad skulle vara resultatet av Atletico Madrids försvarssystem plus Lionel Messi

Efter en period av depression kom Atletico Madrid äntligen tillbaka till livet och slog Liverpool 0-1 i Champions League och Villarreal 3-1 i den 25: e omgången av La Liga. Atletico Madrids rekord är vanligtvis början på den utmärkta poängen, mitten är dyster och började till slut starka offensiva poäng. Atletico Madrid är ett unikt lag i den spanska fotbollsvärlden, så deras billiga fotbollströjor är alltid gillade av många konstiga människor.

Atletico Madrid är ett defensivt fotbollslag med mycket låg bollinnehav i många fall. Det finns fördelar och nackdelar. Atletico Madrids poäng kommer inte att nå ett stort gap på många gånger. En gång sades att Atletico Madrids system skulle vara perfekt om det matchade Lionel Messi. Fans föreställer sig Lionel Messi som bär fotbollströjor Atlético Madrid. Han tar bara bollen framåt för att göra mål, och hans lagkamrater försvarar motståndarens attack stadigt.

Joe ã o f é LIX, som rekryterades av Atletico Madrid förra sommaren, är också en offensiv spelare, men han känner att han under Simones vägledning gradvis har ändrat sin stil. Många bra spelare från Atletico Madrid känner att de har tappat förmågan när de går med i andra lag. Därför är det bättre att utveckla sin egen offensiva förmåga som Lionel Messi och sedan gå med i Atletico Madrid-försvarssystemteamet för att förbättra ballkontrollfrekvensen för Atletico Madrid till en ny höjd.