1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Maurizio Sarris taktik förstör Juventus igen

Ingen förväntade sig den italienska Super Cup-finalen, Juventus förlorade 3-1 till S. Lazio. Spelets misslyckande kan bara få Juventus-spelare att bära silvermedaljer. När medaljen faller på Cristiano Ronaldos billiga fotbollströjor kommer Cristiano Ronaldo att ta ner den direkt. Vad är orsaken till Cristiano Ronaldos uthållighet i denna silvermedalj? Bryr inte spelarna som är vana vid att vinna guldmedaljer ära för silvermedalj?

Cristiano Ronaldo i detta spel, mer som en mittfältares position, för att skapa möjligheter för lagkamrater att göra mål och passera. Cristiano Ronaldo är inte längre den främsta anfallaren i Maurizio Saris taktik. Men efter dessa spel konstaterades det att det fanns allvarliga problem i Maurizio Saris strategi, vilket ledde till en betydande nedgång i lagets styrka. Cristiano Ronaldos största fördel har inte spelats effektivt, vilket kan vara den största anledningen till att Cristiano Ronaldo är ovillig att bära den silvermedaljen.

Cristiano Ronaldo kanske inte är så passform som tidigare, men hans färdigheter och erfarenhet är alltid en av de bästa spelarna. Cristiano Ronaldo har haft för många olyckliga händelser i Juventus den här säsongen. Jag vet inte om han ångrar att han valde fotbollströjor Juventus. Oavsett vad som händer, tror jag att Cristiano Ronaldo är den spelare som tappert går framåt genom sina egna ansträngningar.