1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Manchester United slog Manchester City

Ju mer bakom spelet, desto mer testar teamets verkliga styrka. Manchester City förlorade 2-1 hemma mot Manchester United i Premier League den här omgången, vilket var en överraskning för publiken och fansen. Nederlaget lämnade också Manchester City 14 poäng efter Liverpool. Det verkar som att Manchester Citys chanser att vinna den här säsongen är smala. I slutet av spelet tittade Pep Guardiola på spelarna i fotbollströjor Manchester City på banan, och han kände otroligt vidröra huvudet. Men det fanns ingen överdriven sorg i hans uttryck, bara den typen av tankar som inte kunde förstås.

Manchester United-spelarna vann verkligen segern för laget den här gången. De har inte vunnit Manchester City på länge. Under de senaste två åren har Manchester City tagit bort Manchester Uniteds ära. Att vinna över Manchester City igen är att lägga till lyster till fotbollströjor Manchester United. Spelets seger gladde också manageren för Manchester United. Sedan han tog över Manchester United har han ifrågasatts av omvärlden. Ingen tror att han kan leda Manchester United bra.

Manchester Citys nederlag lämnade också publiken hopplös eftersom det var så stor skillnad mellan poängen. Manchester City kan bara koncentrera sig på Champions League den här säsongen för att se om den kan vinna Champions League.