1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Ousmane demb é Lés brist på självdisciplin ledde nederlag till laget

I Champions League-gruppmatchen tog Barcelona 0-0 hemma för sk Slavia Praha. Mot bakgrund av sådana motståndare lyckades inte Barcelona vinna, vilket verkligen är nedgången i lagets styrka. I det här spelet förolämpade Ousmane demb é L és prestanda helt fotbollströjor FC Barcelona, och hela spelet var hemskt i både förbikoppling och skytte. Till slut kunde tränaren inte se något hopp i Ousmane demb é Lé, så han ersatte honom med direkt ansu Fati.

På grund av sina egna skäl har Ousmane demb é Lé uppenbarligen stött på många problem i sin prestation på planen. Den hovmodiga Ousmane demb é Lé har ännu inte accepterat påminnelser och instruktioner från andra, och den unga kommer förr eller senare att vara ansvarig för sina handlingar. I tävlingen lärde Lionel Messi honom att lyda lagets arrangemang gång på gång. Tyvärr är han för egoistisk för att vinna direkt.

Barcelonas spelare befinner sig i ett sådant tillstånd av hopplöshet att Lionel Messi ensam inte kan avsluta 11 matcher. När Lionel Messi inte lyckades göra mål i slutet av matchen såg han ned besviken. Som kapten kunde han inte ens hantera Ousmane demb é L é. Med tanke på Barcelonas nästa match såg Lionel Messi tillbaka på ansu Fatis billiga fotbollströjor och hoppades uppriktigt att dessa yngre generationer kunde ärva Barcelonas fotbollsanda och vinna heder för laget.