1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Manchester United måste ge unga spelare en chans att spela

Manchester United slog Chelsea 2-1 hemma i Carling Cup, vilket är en annan gång Manchester United slår Chelsea. I år misslyckades Manchester United i många tävlingar på grund av motsägelse av huvudspelare. Men efter några spelares oväntade skada och reträtt har några nya spelare fått chansen att spela bra. Manchester United har varit vana att använda pengar för att köpa utmärkta spelare under åren, snarare än att välja spelare tränade av laget. Paul Pogba är ett bra exempel. Han hade ursprungligen fotbollströjor Manchester United, men laget kommer att spendera 104 miljoner euro för att åka till Juve för att köpa honom tillbaka.

Framväxten av dessa nya ansikten från Manchester United har också förändrat teamets situation helt. Även om de inte är tillräckligt bra nu, tror jag att de kommer att förbättra Manchester United till en ny nivå genom hårt arbete. Manchester United behöver nu spelare som kan arbeta hårt för laget, inte spelare som ignorerar tränarens arrangemang.

Manchester United borde lära av Manchester City och ge fler möjligheter för unga spelare att spela. När du vinner detta spel bör du också tänka på planerna för det framtida laget. Annars, när dessa spelare lämnar, kommer laget att bli förlamat. Vad unga spelare behöver är inte pengar. De vill bara ta på sig billiga fotbollströjor och spela med sina riktiga motståndare på banan. De kan förbättra sina egna brister genom de faktiska resultaten efter att ha spelat hårt.