1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Låg nyckel är spelarnas verkliga kvalitet

Paris Saint-Germain är det första laget i Frankrike, och spelarnyheterna uppdateras ständigt. Neymar stannade på grund av skadan, men Kylian Mbappé började gå vidare till nyheterna. Barcelona och Real Madrid kämpar för tillskottet av stjärnan. Kylian Mbappés Paris Saint-Germain-kontrakt går ut nästa år. Det ryktas att han inte kommer att bära fotbollströjor Paris Saint-Germain. Han svarade inte på den specifika situationen, men hype från Paris Saint-Germain var för hård.

Neymar var också en mängd olika hype tidigare, men stannade så småningom i Paris Saint-Germain. En bra spelare bör fokusera på hur man spelar bollen snarare än de ständiga nyheterna som en skådespelare. Kylian Mbappé den här gången eftersom i Champions League, Paris Saint-Germain 5-0 seger över Club Brugge K.V., och sedan gjorde han mål för landslaget. De uppenbara uppgifterna gjorde honom bäst och han var också populär bland överlägsen. Överlägsen hoppades att Kylian Mbappé skulle bära sina billiga fotbollströjor.

Lionel Messi och Cristiano Ronaldo har långsamt bleknat bort från sina egna förmågor när de blir äldre. Kraften i den nya generationen har också uppkommit, som Kylian Mbappé, João Félix, etc., är idolspelare för en ny generation fans. Deras styrkor växer verkligen snabbt. Detta är det idrottsutövande som har övergått från generation till generation i fotboll.