1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Spelare som inte ger upp är de riktigt starka

I den tredje omgången i Champions Match-gruppen 2019-20 besegrade Juventus 2-1 FC-lokomotivet Moskva. Detta spel bevisade styrkan hos Paulo dybala igen. Hans billiga fotbollströjor hölls högt av fansen för att visa sin beundran för honom. Juventus fans är de största motivatorerna för Paulo dybala, och de ser tillväxten av Paulo dybala. Så när laget ville handla Paolo dybala var Juventus-fansen alla emot. I slutändan flyttade fansen Paulo dybalas hjärta och lät honom stanna i Juventus för att spela för laget.

Paulo dybalas nya spel har räddat laget från fara igen och igen. I fall av en dödläge kan han utnyttja möjligheten att bryta två gånger på bara tre minuter och förvandla poängen till en vinst. Dagens Paulo dybala kan prestera mycket bra, oavsett om han bär en fotbollströjor Juventus eller spelar för landslaget. Hans fotbollsliv har vänt. Det är inte Paulo dybala som kontrolleras av andra.

När vi ser den nuvarande Paulo dybala, har vi en fråga. Det är tränarens verksamhet oavsett om tränaren har vision eller inte, och spelaren är den verkliga starka om han inte ger upp sig själv. Om Paulo dybala hade valt att degenerera på grund av sin tränare Maurizio Saris icke återanvändning, skulle det ha varit en helt annan fotbollsväg. Tränaren är tränaren för en spelare, men det betyder inte att alla spelare kan träffa en tränare som uppskattar hans talang.