1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Målslagets sista försvarslinje

Målvakten är lagets sista försvarslinje, så en bra målvakt är en avgörande länk. Oavsett hur hårda de andra spelarna är, kan de inte vinna om de inte gör mål. Att döma riktningen, tänka på det andra lagets väg och hur man ska fånga bollen är målvakans styrkor. Wojciech szcz ę sNY, som äger fotbollströjor Juventus, brukade vara en ersättare målvakt. Efter kontinuerliga ansträngningar har han blivit en oumbärlig målvakt för Juve.

Wojciech szcz ę sNY har spelat 69 gånger för Juve. Han lät inte motståndaren göra poäng i 35 matcher, vilket hjälpte laget att vinna serien ett mästerskap under två år i rad. Wojciech szcz ę sNY har en mycket intressant historia med Gianluigi Buffon, Juves tidigare målvakt. Wojciech szcz ę sNY brukade ersätta Gianluigi Buffon, och nu blir det Gianluigi Buffon är ersättare för Wojciech szcz ę sNY. Båda är spelare som älskar målvaktens billiga fotbollströjor. De har samma hobbyer och ambitioner.

Manchester United är intresserade av att signera Wojciech szcz ę sNY i sommar. Tyvärr kommer Juve inte att ge upp honom. För närvarande avser de att förnya sitt kontrakt fram till 2024. Wojciech szcz ę sNY, som ersättare för Gianluigi Buffon, lärde sig mycket erfarenhet av Gianluigi Buffon. Gianluigi Buffon är en av de sällsynta målvakterna i världen. Jag tror att Wojciech szcz ę sNY genom sina ömsesidiga utbyten kommer att veta mer och mer hur man ska behålla Juve-målet.