1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Olivier Giroud, en fransk spelare med en annan fotbollsstil

Frankrike besegrade Island 1-0 i kvalet i EM 2020, och Island stod också inför ett nederlag. Frankrike är ett starkt lag i EM och har försvagats i år på grund av skador på nyckelspelare. Men tack vare Olivier Giroud och Anoine Griezmann är laget tvåa i ledningen för närvarande.

Olivier Giroud i Frankrike är ägare till fotbollströjor Chelsea och hans fotbollsliv är också det rikaste bland spelarna. För närvarande har vi gått med i sex lag, och fotbollsstilen är väldigt konstig. Hans styrka får fansen att säga felaktigt att det inte finns något särskilt stabilt mål. För närvarande rankas Olivier Giroud på tredje plats i den franska skyttelistan. Som centrum kan han få ett sådant resultat som vanliga spelare inte kan göra.

Olivier Giroud, 33, var också glad över att kunna spela i sin landslags billiga fotbollströjor och göra mål för laget. Även om hans situation inte är stabil är han en oumbärlig spelare för landslaget. Antoine Griezmann har också varit under för mycket press i år och hoppas att trycket kommer att göra hans styrka mer stabil.