1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Manchester City vann inte första platsen i slutet av åtta Premier League-omgångar

Det finns ingen absolut seger i fotboll, och till och med Manchester City, Premier League-mästaren, kommer att förlora för det genomsnittliga laget. Manchester City förlorade 2-3 mot Norwich City och sedan 0-2 till Wolves i de åtta omgångarna i Premier League. Prestationerna är osäkra. fotbollströjor Manchester City vill vinna mästerskapet igen, och laget måste arbeta hårt för att tanka. Liverpool rankade först i åtta omgångar, med åtta segrar i åtta matcher för att behålla det enda laget som ännu inte har misslyckats.

Liverpool har vunnit Champions League och detta Premier League-mästerskap är en trofé som spelarna drömmer om. Liverpools prestanda har minskat på grund av målvaktsskada. Manchester Citys prestanda är helt annorlunda, ibland dödar han en 8-0-seger över motståndaren, och ibland förlorar eländigt. Inför två sådana lag är det verkligen svårt att förutsäga vem som vinner det sista mästerskapet.

Från de åtta omgångarna i Premier League har vi också sett styrkan hos varje lag. Tyvärr har ingen av de nya spelarna i Premier League i år enastående färdigheter. Resultaten från Manchester United och Tottenham Hotspur har besviken fansen. Den en gång lysande Red Devil billiga fotbollströjor har blivit en saga historia.