1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Striden om Serie A-status är på väg att börja

Inter Milan är på väg att spela Juventus och förlora med en poäng mot Barcelona. Inter Milan är för närvarande nummer 1 i Serie A. Kan de slå Juventus? I det senaste spelet såg vi att Inter Milan styrka och Barcelona är lika, den slutliga vinsten eller förlusten är bara lite otur. Den ljusgröna billiga fotbollströjor ser ungdomlig ut på Inter Milan-spelarna. Styrkan hos deras spelare i år är ganska bra. Det beror på vad tränaren har planerat.

Juventus heter Serie A och lagets ställning har varit långt framme. Sedan CRISTIANO RONALDO anslöt sig är laget spelarnas mål. Eftersom årets tränare byter, men vissa utmärkta spelare får inte möjlighet att spela. Juventus rekord har sjunkit dramatiskt, och spelarna som just hade på sig fotbollströjor Juventus i sommar har inte haft fler möjligheter att spela. Speciellt Matthijs de Ligt, vet inte om han ångrat att han gick med i Juventus?

Vilken typ av tävling kommer Inter Milan och Juventus att spela mot den dödliga fienden? Vem är den riktiga första i Serie A, kan vi se i nästa spel. Fans kan inte vänta med att se resultatet. Förlorar Inter Milan spelet som Barcelona? Kan CRISTIANO RONALDO rädda Juventus? Kommer han att vända poängen som Lionel Messi?