1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

För segern i Barcelona skadades Lionel Messi igen

Uppmuntrat av Lionel Messis ord till spelarna slog Barcelona Villarreal 2-1 i La Liga, sjätte omgången. Lionel Messi skadades igen på grund av sin sällsynta seger. Kan han fortfarande bära en fotbollströjor FC Barcelona och dyka upp i matchen? Spända matcher, början av varje liga, så att många spelare är lite svaga. I ett tillstånd av fysisk utmattning är skada en mycket enkel sak att hända, och när den har skadats är det slöseri med tid.

Antoine Griezmann gjorde direkt genom hörnspark och vann ett mål för laget. Det var den första perfekta matchen för honom och Lionel Messi, och Antoine Griezmann var väldigt upphetsad. I det ögonblick som han gjorde mål kramade han Lionel Messi och var glad att ha på sig samma billiga fotbollströjor som hans idol. Lionel Messi är kaptenen och han arbetar hårt för att hjälpa spelarna att göra genombrott. Eftersom Lionel Messi alltid minns andan i Barcelonas fotboll i sitt hjärta. Team är det viktigaste sättet att ärva andan i Barcelonas fotboll.

Barcelonas spelare har inte uppnått de önskade resultaten och coachningssystemet har ännu inte nått en överenskommelse med spelarna. Barcelona vann bara ett spel den här gången, och de behöver fler justeringar om de vill vinna fler matcher. Lionel Messi är inte längre en 18-åring, och Barcelona behöver ny styrka för att återställa situationen.