1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Olika underbara Champions League första slag

Årets gruppspel i Champions League skiljer sig verkligen från tidigare år. Liverpool, Barcelona, ​​Inter Milan och Chelsea lyckades inte vinna. Det kanske beror på att de alla föraktar sina motståndare, men deras motståndare har förberett sig väl för segern i denna match. Även om de berömda lagen inte lyckades göra mål i det första spelet, är Champions League en långsiktig kamp, ​​och allt har precis börjat.

Den mest nedslående av dessa matcher var Liverpool-försvararen Virgil van Dijk. Han duplicerades av andra, men hanterade inte motattacken. Förra säsongens Champions League fotbollströjor Liverpool, kan du fortsätta vinna den titeln? Det mest överraskande är att FC Red Bull Salzburg 6-2 slog Genk. Vid en ålder av 19 bar Erling Braut Haland billiga fotbollströjor för första gången i Champions League. Han gjorde sitt första mål i Champions League, som var turneringens första hattrick.

Vissa människor föds starka och många fler är kungen som måste gå igenom lag för lager för att stabilisera hälarna. Så underskatta inte några lag, de har också riktiga fotbollsmästare. Precis som Liverpool var ett litet lag, har det vuxit till nuvarande storlek. Tränarens unika vision gör laget annorlunda i fotbollsstil, och det är också gryningen för lagets framtida seger.