1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

2019 bästa målvakt Alisson

Liverpool Alisson, årets bästa målvakt för UEFA, valdes 2019. Även om han inte har återhämtat sig ännu, är trofén för viktig för honom och han måste hedra den personligen. Det var Alissons första gång att vinna den bästa målvakten i UEFA. I det ögonblick han accepterade trofén blev han tårad och tittade upp för att se fansen hålla upp 1-fotbollströjor Liverpool.

Alisson höll sex rena lakan i förra säsongens Champions League och åtta räddningar i finalen. Och i det sista matchen gjorde Tottenham Hotspur inte mål och Liverpool vann Champions League. Alisson är en oumbärlig faktor i Liverpools seger. Han försvarar lagets sista försvarslinje och gör att andra spelare kan koncentrera sig mer på sina motståndares mål. Han har blivit den mest målvakt i Champions League-historien för att rädda och noll motståndare och vunnit en högre ära för sin billiga fotbollströjor.

Den före detta fotbollsmålvakten Petech gick i pension och är nu i Alissons era. Förhoppningsvis kan han skydda sig själv och göra mer lysande prestationer för att hjälpa Liverpool att vinna Champions League igen.