1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Att spela fotboll lyckligt kallas en fotbollsspelare

Alexis S nchez valde äntligen att ta av sig fotbollströjor Manchester United och hitta ett mer lämpligt lag för sin fotbollskarriär. Ingen spelare är villig att välja att inte spela fotboll för hög lön. Att spela fotboll är deras yrke och deras livslånga hobby. Så ofta än inte värnar spelarna chansen att spela på planen. Hur glad det är att spela en bra fotboll på planen.

Att spela fotboll som barn är en riktig vänskap och lycka. Den oskuld, kamp och enhet är bara för den slutliga segern. När spelare växer upp som förhandlingschips är fotbollsandan inte längre ren. Jag minns 16-åriga Lionel Messi som bär en fotbollströjor FC Barcelona på banan, även om han inte lyckades göra mål. Men hans kärlek till fotboll, att spela fotboll på banan, kan göra honom lycklig att springa. Vid den tiden hängde Lionel Messis oskyldiga leende alltid avslappnat i ansiktet. Nu har han inte haft den typen av leende på länge.

Att spela fotboll borde vara en lycklig sak, så spelare bör inte välja att ge upp meningen med själva fotbollen för vissa externa faktorer. När Alexis Snchez kämpade för sitt land i Americas Cup insåg han förmodligen att han inte borde överge fotboll. Han var tvungen att hitta nästa plats för fotboll.