1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

En livlig och glad omelu Lukaku

Internazionale Milano slog Lecce 4-0 för att vinna det första spelet i Serie A i det sista spelet i den första säsongens första omgång. Internazionale Milans nya rekryter i år är ganska bra. Även om det fortfarande finns en viss brist på tyst förståelse på fältet, kommer de att springa bättre med tiden. Det var första gången Romelu Lukaku och Stefano Sensi hade på sig en fotbollströjor Inter Milan och gjorde mål.

Romelu Lukaku är en fotbollsspelare som älskar att spela fotboll. Han är villig att ge upp många saker för fotboll. Han gick med i Manchester United eftersom han inte uppskattades av tränaren och inte kunde spela till sina styrkor. Men han är villig att fortsätta träna hårt för Manchester United i hopp om att förbättra sin nivå. Romelu Lukaku valde att tystas inför allmän opinionen, i hopp om att teamet skulle klargöra fakta för sig själv. Tyvärr brydde sig Manchester United inte om honom alls. Romelu Lukaku förstod plötsligt sitt eget öde. Han måste hitta en väg ut för sig själv och ett team som vet hur man bryr sig om honom. Annars skulle han bli ledsen för det löfte han gjorde i sitt hjärta när han tog på sig billiga fotbollströjor och föddes för fotboll.

I Internazionale Milano såg vi återigen den livliga och glada Romelu Lukaku. Kör fritt på banan för att vinna mål för lagkamrater och sig själva. Fotboll i sig är en sport av lycka och vänskap. Det gör att vi kan lära oss att enhet är styrka och arbeta tillsammans mot ett mål. Människor är inte bara människors existens utan också vikten av att stödja roller.