1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Romelu Lukaku är inte en dåre

Romelu Lukaku tog av sig fotbollströjor Manchester United och gick med i Internazionale Milano. Efter en sommar av övergrepp var han trött på Manchester Uniteds inställning till honom. Manchester United bryr sig inte alls om honom. De spelar honom som en dåre. Manchester United har också tyst mot bakgrund av osynliga mediaattacker mot honom. Romelu Lukaku tycker inte att det är nödvändigt att göra sig orolig på detta sätt, hitta ett lag som värderar honom och spelar hårt, det är det ideala tillståndet han alltid har velat.

Romelu Lukaku tog på sig fotbollströjor Inter Milan och kände sig mycket lättare för hela personen. Hos Manchester United var han under för mycket press för att koncentrera sig på att spela bra på planen. Kanske är det verkligen ett äckeltillstånd för mig, och jag kan inte tvätta mig själv vitt. Romelu Lukaku och Alexis Snchez är de största negativerna hos United i sommar. Nu när Romelu Lukaku är fri, kommer Alexis Snchez att gå med i Internazionale Milano smidigt?

Ett lags framgång är oskiljbar från spelarnas ansträngningar, och om laget inte tar hänsyn till spelarna kommer det så småningom att förlora populariteten. Spelare har hjärtat att arbeta hårt är laget oro och stöd, så folkets hjärta är den väsentliga fotbollsanda för hela laget.