1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Ett spel mellan Gareth Bale och tränare

Real Madrid slog Celta de Vigo 3-1 i La Ligas första omgång, och Gareth Bale var bland de 11 spelarna i första omgången. Det är första gången i år som Gareth Bale ses bland de första. Gareth Bale var en övergiven spelare på Real Madrid på sommaren, och det finns rykten om en överföring av vapen varje dag. Det är också en psykologisk attack på honom av tränaren Zinedine Zidane, i hopp om att han kan erbjuda sig att lämna laget själv. Men Gareth Bale gillar fotbollströjor Real Madrid nr 11, och han vill inte ge upp så. När han har gett upp denna möjlighet kan han alltid bära dessa anklagelser. Anledningen till att tränare inte gillar honom är väldigt tydlig, det vill säga de tycker att han är inhabil. Så den bästa kontringen är att stanna i laget och försöka bevisa din styrka.

Gareth Bale är mer som en gepard i den nya säsongen. För att överleva och bevisa sig själv måste han vinna och vara vacker. Styrka kommer inte att trampas på av andra när som helst, utan ger också några belöningar till de fans som tror på sig själva. Nu när Gareth Bale är på samma linje med tränaren är det bästa sättet att motverka tränaren att bevisa att han har förmågan att vinna för laget.

När en person hittar ett mål är han mer motiverad att uppnå det. Nu har Gareth Bale startat ett spel med sin tränare, men slutresultatet är bara att vinna. I det här spelet såg vi Gareth Baldes fantastiska snabbhet och skicklighet, och hans billiga fotbollströjor blötades genom honom. Förhoppningsvis kommer Gareth Bale att skydda sig själv i händelse av en match, så att han kan bevisa sig bättre.