1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Paris Saint-Germain vann den första striden

Paris Saint-Germain vann 3-0 i den första omgången i franska ligan A 2019-20. Paris Saint-Germain-spelarna kramade sig hårt i billiga fotbollströjor och var mycket nöjda med segern i första omgången. Kylian Mbappe blir mer och mer mogen och stadig, vilket leder laget att springa och skjuta hårt på banan. Vem skulle ha trott att en sådan bra ledare bara var 20 år gammal? Paris Saint-Germain hade tur att ha Kylian Mbappe.

Spelet tillät också nya spelare, Pablo Sarabia och Abdou Diallo, att bära fotbollströjor Paris Saint-Germain och anpassa sig till teamets totala atmosfär. Ersättare ngel Di Mara gjorde också mål genom Kylian Mbappes assists. Under ledning av bra spelare verkar hela laget vara särskilt passionerat och slåss.

Förra säsongen vann Paris Saint-Germain mästerskapet, och den här säsongen kommer de att fortsätta arbeta hårt för att vinna finalkampen. Neymar kom inte upp på domstolen. Hur var det? I den nuvarande situationen i Paris Saint-Germain har Neymar blivit mindre viktigt för Paris Saint-Germain. Förhoppningsvis kommer Paris Saint-Germain att ha en chans att vinna Champions League och tror att Paris Saint-Germain var den riktigt starka spelaren vid den tiden.