1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Grytels Jesus förundras

Sydamerikanska fotbollsförbundet har officiellt meddelat att Gabriel Jesus kommer att förbjudas i två månader för felaktigt uppförande i Copa America och böter med 30 000 dollar. Han led mycket missförstånd och skickades av med ett rött kort kort efter att målet gjordes. Det är normalt att göra några mindre saker vid domarens missnöje utanför scenen, men han har blivit ett offer mellan landslagen. Han misslyckades också med en fotbollströjor Manchester City för att kämpa för laget under de senaste två månaderna, vilket var en verklig försening för Gabriel Jesus.

Gabriel Jesus, 22, kom ihåg för sin utmärkta brasilianska spelare i American Cup. En stor vit tänder och ett leende ansikte var alltid närvarande, och hans billiga fotbollströjor verkade särskilt säker på honom. Gabriel Jesus avbröts av Sydamerikanska fotbollsförbundet så fort han hade en liten framgång och ville spela bra. Han är för bitter att säga, men Brasilien kommer att lämna in ett klagomål till Sydamerika. Eftersom det brasilianska landslaget behöver Gabriel Jesus för att delta i nästa match.

Manchester City förbereder sig också för alla typer av spel och behöver Gabriel Jesus för att vara effektiv. Det hoppas att hans avstängning kommer att avbrytas med olika stöd. När allt kommer omkring behöver Gabriel Jesus nu träning och erfarenhet på domstolen.