1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Ett mål på domstolen

Kylian Mbappe deltog i presskonferensen i Shenzhen i Kina och välkomnades varmt av kinesiska fans. Med Kylian Mbappes signatur billiga fotbollströjor blev fansen tårade. Kylian Mbappe är den mest beundrade fotbollsspelaren bland kinesiska unga fans. Hans fotbollsstil och höga IQ är inlärningsmodellerna för den nya generationen fotbollsspelare.

Franska Super Cup är ett viktigt spel för Paris Saint-Germain. Förra säsongens nederlag mot Stade Rennais var synd för Kylian Mbappe. Så Kylian Mbappe måste vinna detta trofé i år ändå. Det är en ära för fotbollströjor Paris Saint-Germain. Hela laget förbereder sig också för spelets början. De kan inte förlora en andra gång.

Kylian Mbappe åker tillbaka till Paris Saint-Germain för att öva och förbereda sig för spelet efter presskonferensen. Han är en så ansvarsfull fotbollsspelare. För att vinna Paris Saint-Germain gjorde han mycket. För att förbättra sina färdigheter springer Kylian Mbappe och skjuter bollen på banan om och om igen. Ett mål på banan, kanske är det spelarnas otaliga praxis utanför banan, att visa en så perfekt målskytte.