1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Berättelsen om Leroy Sane och Manchester City

Manchester City slog Gerrard 6-1 igår. Även om det ryktas att Leroy Sane lämnar Manchester City, har han vunnit två mål för laget i fotbollströjor Manchester City. Spelare på planen bör följa sina egna principer och spela hårt för sina lag, vilket är varje spelares psykologiska kvalitet.

Leroy Sanres fotbollsstil är mer traditionell och enkel, inte för många underbara mål, men det är den mest användbara målstrategin. Löpning är hans starka poäng. Superkörförmåga kan alltid få människor att komma ihåg hans virvelvindfotbollsfärdigheter. Det beror på att Bayern München har upptäckt sina styrkor och alltid har velat signera Leroy Sane som deras lagsvingar. Leroy Sane har planer på att lämna Manchester City, men att gå med Bayern München är fortfarande ett mysterium.

Detta spel visade oss att Leroy Sane fortfarande gillar att stanna i Manchester City, han tittar alltid på ögonen på hans billiga fotbollströjor med tårar i ögonen när han vinner mål. Manchester City-tränaren värnar också Leroy Sane och hoppas att han kan stanna kvar. Vad kommer att hända mellan de två? Tillsammans ser vi fram emot Leroy Sane bästa beslut.