1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Tottenham Hotspur-spelare

Tottenham Hotspur förlorade till Liverpool i årets Champions League-final, vilket gör Tottenham Hotspur medveten om lagets brister och börjar städa upp de inre spelarna. Det första är att sälja spelare som är värdelösa till laget. Wingers Kieran Trippier och Danny Rose är de föredragna övergivna av Tottenham Hotspur. Kieran Trippier har hittat sitt nästa lag Atletico Madrid och fotbollströjor Tottenham Hotspur är inte längre skattad. Laget värdesätter honom inte och han behövde inte stanna.

Danny Rose har inte kunnat hitta rätt klubb på grund av ålder och rasdiskriminering. Men hans styrka är erkänd, och i år gjorde han det till Champions League-finalen för Tottenham Hotspur. Det är synd att klubbar nuförtiden föredrar unga nykomlingar, hoppas kunna utnyttja sin unga styrka.

Tottenham Hotspurs största problem för tillfället är att behålla Christian Eriksen, som skickade ut ett meddelande efter Champions League-finalen att han ville byta billiga fotbollströjor. Real Madrid har alltid varit laget Christian Eriksen vill gå till, men det är synd att Real Madrid inte har bestämt sig för en bra kandidat än. Christian Eriksen är en av Tottenham Hotspurs största spelare och har också uppskattats och använts av tränare. Faktum är att om han stannar i Tottenham Hotspur är det också en bra framtid. Det finns inget behov av att gå till ett lag som inte bryr sig om dig alls.